Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ...ΛΑΜΠΕΙ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ

Διευθυντική Θέση, χαρακτηριζόμενη απο τη δερμάτινη πανάκριβη πολυθρονίτσα του, με τα αντίστοιχα πανάκριβα αξεσουάρ παρατεταγμένα πάνω στο επίσης πανάκριβο γραφείο του। Καπνίζει πούρο, φοράει δαχτυλίδι, χρυσή ταυτότητα στο δεξί και όχι μόνον....
Αποπνέει μια αύρα επιτυχημένου, καθώς μιλά ανασηκώνει το φρύδι, κοιτάζει, μάλλον, προσπαθει να διαγνώσει ακριβώς τί? ούτε κι εκείνος γνωρίζει... Απλά έτσι είναι το στύλ του μάνατζερ και έτσι έχει μάθει να διαχειρίζεται τα πάντα। Προβάλλει με το απαραίτητο πάντα στύλ την κάρτα του που αναφέρει ότι χρειάζεται να περιφέρει στον έξω κόσμο, μπάς και δεν το καταλάβουν απο μόνοι τους। Διευθύντής!!! Με ρολόι προσεκτικά επιλεγμένο που πέφτει χαλαρά στον καρπό για να φαίνεται, παπούτσια καλογυαλισμένα, περιστρέφει νευρικά ίσως περισσότερο απο ότι πρέπει τον ακριβό μαρκάτο του κονδυλοφόρο।
- Πως είπαμε το ονοματάκι σας?
- Επιτυχημένη!!! Θα απαντούσα σε συννεφάκι πάνω απο το κεφάλι μου, που δόξα το θεό δεν χρειάσθηκα τέτοια εργαλεία για να συνοδεύσω τη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου πορεία।
Απαντώ και περιμένω υπογραφή, για να φύγω। Κοιτάζω την επιταγή και ίσως πιστεύω δεν πιστεύω ....ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΗΣΗ? Ποιός?????

Δεν υπάρχουν σχόλια: