Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Πούρο Αβάνας....Μυαλό ...Μπανάνας

Εντυπωσιάζομαι συχνά απο την πραγματικότητα, θετικά θα επιθυμούσα όπως όλοι αλλά, ματαιότης ματαιοτήτων και τα σχετικά।λ Γιατί, η πραγματικότητα, σκληρή, ωμή, παρουσιάζεται στο διπλανό τραπέζι και απλά είναι εκεί....υπάρχει.....θα υπάρχει? Δεν έχει σημασία τί σκέπτομαι। Σκέψεις είναι μόνο θα πείς। Το λάθος είναι ότι οι προεκτάσεις που δίνουμε συνθέτουν την εικόνα। Ο σκοπός αυτού blog είναι ή πρόκειται άμεσα να βασίζεται καθαρά στο χώρο του Human Resources, όμως πραγματικά δεν μπορώ να μην καταθέτω αυτά που εισπράττω στην καθημερινότητά μου। Για αυτό και ο πρόλογος।
Thity something ή και after δεν έχει τόσο σημασία। Αλλού βρίσκεται η ουσία। Γιατί θα μάθετε μετά। Φορά τη στολή των απανταχού γιάπηδων που διασκεδάζουν σε κλάμπ, τουτέστιν τζήν, άσπρο πουκάμισο και με την άνεση του επιτυχημένου, καπνίζει ή μάλλον ταλαιπωρεί ένα πούρο το οποίο με τη σειρά του τον ταλαιπωρεί επίσης। Σβήνει- ανάβει, γέρνοντας το κεφάλι με χάρη στο πλαί, μην καούμε βρε παιδιά!!! Φαίνεται να συνομιλεί με τους συνδαιτημόνες του για σοβαρά θέματα για του λόγου το αληθές, το πρόσωπο του συνοφρυώνεται συχνά πυκνά και η επιβεβαίωση έρχεται μέσα απο τις αντίστοιχες χειρονομίες। Χαιρετά τον κόσμο που επίσης τον καλησπερίζει και ξαφνικά όλα αλλάζουν!!!
Αιτία... ένα happening! Απο τα γνωστά των clubs με κοπελίτσες που στροβιλίζονται στους ρυθμούς έντονης μουσικής। Α! όλα κι όλα, ανδρικό προνόμιο.... Εδω σε θέλω κάβουρα.... διότι ο εν λόγω κύριος, άλλαξε με μιάς - όχι το πούρο το ταλαιπωρούσε ακόμα - και κατέβηκε να δεί τι συμβαίνει στα πέριξ। Οπου κόλλησε στην κυριολεξία στην κοπελίτσα, την έτρωγε με τα μάτια και ξέχασε τους καλούς του τρόπους καθώς και το ότι υπήρχαν άνθρωποι γύρω του। Το έλα να δείς έγινε। Κι όλο χόρευε η κοπελίτσα κι όλο εκείνος ενθουσιάζονταν! Παιδιά, αυτός ο άνθρωπος ο κατά τ΄αλλα σοβαρός κι επαγγελματίας, αύριο, θα έχει το προνόμιο να κρίνει εμένα για τον επαγγελματισμό μου κι εσάς για τις γνώσεις σας!!!! Και θα μ'απορρίψει όπως θα έχει κάθε δικαίωμα να εισηγηθεί για την πρόσληψη ή την απόλυσή σας? Ο κύριος Σοβαρότης μηδέν, εμένα, εσάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: